• Hyr vår stuga i Lindvallen Allmänt
  • Hyr vår stuga i Lindvallen Hyresvillkor
  • Hyr vår stuga i Lindvallen Kalender 16A

Allmänt om stugan

Hyr vår stuga i Lindvallen Vi köpte stugan under hösten 2011efter att länge tittat efter ett lämpligt objekt med bra läge. Vi är nu lyckliga ägare av denna underbara stuga med perfekt läge nära Gustavsbacken. Lägenheten har ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med 4-bäddar i två våningssängar. Stugan ligger granne med Fjällbagaren och Gustavs Grill & Bar men inte minst, bara ett stenkast från Gustavsliften och Gustavstorget.

Vi renoverar stugan löpande för att lyfta standarden och allmänt göra den mera attraktiv. Under senare åren har vi renoverat dusch, bastu, samt toa med golvvärme i dusch och hall, samt installerat diskmaskin. 2019 byttes alla fönster samt nytt yttertak. Inför säsongen 20/21 är lägenheten ommålad med nya garderober och framförallt nya golv. Dessutom är våningsängarna bytta. Nu kan ni även boka WiFi access till en låg kostnad. Från säsong 22/23 finns även tillgång till laddbox  (mot avgift) samt att köksluckorna är utbytta.

Hur hyr jag?

Hyr vår stuga i Lindvallen Du kontaktar oss direkt via mail eller telefon (se kontakt sidan). Du kan även gå in på respektive lägenhet till vänster och se vad som är ledigt i kalendern som vi försöker att kontinuerligt hålla uppdaterad.

Hyresvillkor

Hyr vår stuga i Lindvallen Vi strävar efter att hyra ut till skötsamma personer som förstår att att det är trevligast för alla, inte minst nästa gäst, om man sköter stugan och lämnar den som man själv vill finna den. Om något mot förmodan går söder eller är trasigt ber vi er att kontakta oss eller stugvärden omgående. Vi ser fram mot att ha er som gäst och hoppas och önskar att ni skall tycka det är så pass trevligt att ni vill komma åter!
Varmt välkomna till vår stuga i Lindvallen!

Hur bokar jag

Du kontaktar oss via mail eller telefon och meddelar när du vill hyra. Vi sänder dig avtal+faktura/inbetalnings underlag. När du har betalat din anmälnings- avgift (eller hela hyran) så har du godkänt din bokning och den är bindande.
Om du bokat tidigare än 30 dagar före ankomst är anmälningsavgiften 20% av totala hyran. Anmälnings- avgiften skall vara oss tillhanda inom 10 dagar från bokningstillfället. Resterande del av hyran skall betalas senast 3 veckor före avtalad ankomstdag. Om du bokat senare än 3 veckor till ankomst skall hela hyran betalas inom 2 bankdagar , dock senast dagen före ankomst.

Om jag måste avboka

Du kan avboka skriftligen via mail till oss. Vi är skyldiga att bekräfta din avbokning skriftligen.
För avbokningsregler hänvisar vi till bokningsbekräftelsen.

Våra skyldigheter som uthyrare

Du får en skriftlig bekräftelse via post eller email på din bokning. Vi sänder dig fakturor på anmälningsavgift samt slutbetalning tillsammans med ett hyreskontrakt. Du får handlingar och uppgift om var nyckeln kan hämtas i god tid, dock ej innan ni betalt hela hyran för stugan. Du får disponera stugan/lägenheten från kl 15.00 på avtalad ankomstdag till kl 11.00 avresedagen, om inget annat bekräftats.

Hur och när betalar jag?

Anmälningsavgiften skall vara oss tillhanda inom 10 dagar från bokningstillfället. Denna räknas av från slutbetalningen. Resten av hyran (slutbetalning) skall betalas till oss senast 21 dagar (3 veckor) före avtalad ankomstdag. Om du bokat senare än 21 dagar till ankomst skall hela hyran betalas inom 2 bankdagar , dock senast dagen före ankomst.

Dina skyldigheter som hyresgäst

Du måste vårda stugan/lägenheten väl och följa de ordningsregler, anvisningar och bestämmelser som gäller. Du är betalningsansvarig för alla skador, som uppstår på fastigheten och dess inventarier, genom att du eller någon i ditt sällskap varit vårdslös. (En hemförsäkring med utökat reseskydd brukar täcka denna typ av skador.) Mellan 23:00 och 07:00 skall du som hyresgäst iaktta hänsyn och tystnad gentemot dina grannar. Du är skyldig att följa de bestämmelser angående rök- och husdjursförbud för denna stuga/lägenhet. Om du bryter mot detta debiteras du kostnaden för sanering. Du måste städa ordentligt före avresan. Om du missar detta kommer en städfirma att utföra städning på er bekostnad. (Dagspris givet av städfirman.) Du måste lämna igen samtliga nycklar till din stuga/lägenhet vid avresa. Om du glömmer det så måste vi byta lås på stugan/lägenheten du hyrt och kommer då att debitera dig kostnaden för bytet.

Övrigt

Vi hyr ut till familjer och vuxna sällskap (+25 år). Stugan/lägenheterna har rök- och husdjursförbud. Lägenheterna är inte allergisanerade men de flesta textilier/möbler är nya och stugan ommålad. I logipriset ingår INTE städning, sänglinne, handdukar och toapapper.

Trågvägen 16A

Trågvägen 16A är den vänstra lägenheten och ligger längst i från Fjällvägen.

Trågvägen 16B

Trågvägen 16B är den högra lägenheten och ligger närmast till Fjällvägen.

OBS: Om du använder IE9, och inte ser kalendern, välj under "Verktyg (Tools)" och "Kompatibilitetsvy" och lägg till sidan. Alternativt kan du använda en annan browser.